Wanneer je langer van de
Hollandse polder wilt genieten

Nu boeken

Alles op één plek

Je diner comfortabel afsluiten of wat langer genieten van de Hollandse polder? Dat doe je in onze pronkhuisjes. Bij ons verblijf je in een landelijk, vrijstaand en knus huisje voor 2 personen.  Het Pronkhuisje is voorzien van heerlijke bedden met “Optidee” beddengoed, een mooie badkamer en een eigen terras. Parkeren doe je voor de deur. Op 300 meter afstand van de B&B runnen wij ons mooie restaurant, waar je kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. In je huisje eten is ook mogelijk!

Het Pronkhuisje is vrijstaand en voorzien van alle gemakken

De TV staat in de woonkamer en heeft een legio zenders. WIFI verbinding is uiteraard aanwezig. De slaapkamer is voorzien van twee lossen bedden, deze kunnen desgewenst tegen elkaar worden geplaatst. Ook is een koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en koelkast aanwezig zodat je zelf een ontbijtje kunt maken. In de woonkamer staat een hoekbank welke om te bouwen is tot een slaapbank.

Boeken gaat via www.airbnb.nl. U ziet gelijk of uw gewenste datum beschikbaar is en de bijbehorende prijs.

Verwen ontbijt

Reserveer je uitgebreide ontbijt wanneer je bij ons incheckt. Wij bezorgen het aan je voordeur, zodat jij lekker kunt genieten. Dit ontbijt is € 15,- per persoon.

Reserveren via AirBnB